• Basketball App

  7 sep 2019
 • Op zaterdag 14 september beginnen de competities.                     Nog niet alle teams hoeven meteen het eerste weekend te spelen. Het wedstrijdsschema is te zien op onze website en in de Basketball app.

  Spelers en ouders van jeugdspelers die competitie spelen dienen de Basketball app te installeren voor de competitie-indeling, het speelschema, locaties, etc.. De U10 valt hier niet onder. Zij ontvangen een schema van de U10-toernooien van de trainer.

  Download app:  Android    Apple

  Wil iedereen er op toezien dat het privacy niveau van speler/speelsters op 'normaal' staat. Dit kan gewijzigd worden bij het inloggen. Hierdoor kan onze website en ons vrijwilligerssysteem goed werken. De  scheidsrechters en tafelaars staan dan genoemd op de website. Als je naam 'afgeschermd' staat, is geen excuus om niet te komen tafelen of fluiten. De gele- en rodekaartenregeling is dan nog steeds van toepassing. Alleen de ouders van kinderen onder de 16 kunnen het privicyniveau van de kinderen aanpassen: ga via 'instellingen' naar 'mijn kinderen'.

  Meer informatie over de sportlink app via de NBB of Sportlink.