• Ceres succesvol tijdens eigen U10-toernooi

  12 mrt 2019
 • Beide Ceresteams winnen ongeslagen hun poule tijdens het eigen U10-toernooi in Emmeloord.               

  Afgelopen zaterdag was Ceres gastheer van de U10-toernooiencompetitie. Maar liefst 16 teams deden mee in vier poules. De organisatie van deze competitie lag bij de NBB. De organisatie van de wedstrijden bij de vereniging. Bijna 30 vrijwilligers (wedstrijdleiding, speaker, coaches, scheidsrechters en tafelaars) hielpen om dit toernooi tot een groot succes te maken.

  Ceres deed zelf mee met twee teams en presteerde maximaal. Ceres 1 won al haar wedstrijden in de hoogste poule en won zodoende het U10-toernooi in Emmeloord. Ceres 2 met daarin de nieuwere Ceresleden (voor sommige het eerste toernooi!) eindigde eerste in de laagste poule en promoveert hiermee naar een hogere poule. 

  Ceres bedankt de vrijwilligers die het U10-toernooi afgelopen zaterdag tot een succes hebben gemaakt. Deze Ceresleden hebben buiten hun ‘vrijwilligersverplichting’ om wat extra voor de club willen doen en zo de U10-spelers, (groot)ouders en coaches een leuke morgen bezorgd. Daarnaast hebben ze gezorgd voor een positieve uitstraling van ons cluppie.

  Waar een kleine vereniging groot in kan zijn!