• Fysio FM sportverzorging

  8 okt 2018
 • Sportverzorging voor leden van BV Ceres op dinsdags van 19.30-20.00 uur.                                                                                  

  Ceres heeft een samenwerking met fysiotherapie praktijk Fysio FM. Fysio FM is de fysiotherapie praktijk die gevestigd is in de Bosbadhal. Vanuit Fysio FM zal Susanne Geis zorgen voor de sportverzorging binnen Ceres.

  Voor wie en  wanneer kun je terecht voor eventuele  sportverzorging?

  Er is voor gekozen dat de sportverzorging voor alle spelendende leden van de vereniging is. Wanneer je gebruik wilt maken van de sportverzorging of vragen hebt over een blessure of een klacht dan kunt je daarvoor bij Susanne Geis terecht.

  Wanneer :

  Dinsdagavond van 19.30 - 20.00 uur

  Waar:

  Fysiotherapiepraktijk Fysio FM in de Bosbadhal

  Waarvoor kunt je terecht bij de sportverzorging?

  In principe kunt je voor elke klacht bij Susanne Geis terecht, wanneer de klacht jou beperkt in het basketballen. Denk hierbij aan schouder-, elleboog-, knie- of enkelklachten. De ene klacht vraagt soms meer aandacht en tijd dan de andere. Bij een spierscheur is behandeling met sportverzorging goed mogelijk en te begeleiden. Echter, een knieblessure is al gauw gecompliceerd. Vaak is dan verder onderzoek en/of fysiotherapie nodig. In overleg zal dan bekeken worden of de behandeling dan beter in de fysiotherapiepraktijk van Fysio FM kan plaatsvinden.

  Als je een vraag hebt over een blessure, schroom niet, kom binnen in de praktijk van Fysio FM, bereikbaar via de oranje gang van de Bosbadhal.

   

  Susanne Geis, Fysio FM, 0527-61 68 24, info@fysiofm.nl, www.fysiofm.nl