• Gebruik tablet bij wedstrijden

 • Bij wedstrijden wordt gebruik gemaakt van een verenigingstablet met het programma Sportlink voor alle wedstrijdinformatie en het bijhouden van de scores en fouten.

  Vereniging

  De vereniging voert per team de spelers en de coach/teammanager in Sportlink in. Tevens deelt de vereniging de scheidsrechters en tafelaars (scorer, timer en 24 sec.) in per wedstrijd in Sportlink. Hierdoor ziet iedere speler in zijn eigen app onder ‘Persoonlijk’ wanneer hij moet fluiten of tafelen. Dit is ook te zien op onze website.

  Coach/teammanager

  De coach/teammanager voert (via zijn eigen app op zijn telefoon) bij zijn team de standaard rugnummer per speler in. Voor de wedstrijd voert de teamcoach de spelers in (met evt. gastspelers uit lagere teams) dat de komende wedstrijd. Evt. kan dit ook op de verengingstablet.

  https://youtu.be/KLhqYnchSEM

  Scheidsrechter

  De scheidsrechter controleert via zijn eigen app op zijn telefoon of op de verenigingstablet de spelerspassen en teaminvulling voor de wedstrijd.

  https://youtu.be/Gkq6VYd2_X8

  Tafelaar (jury)

  Tijdens de wedstrijd houdt de scorer het digitale wedstrijdformulier bij op de verenigingstablet. De timer vermeld de tijd en de speler die gescoord heeft.

  https://youtu.be/JG6P88a2hzs

   

  Meer informatie via https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000085764