• Grote Club Actie

 • Ceres doet mee aan de Grote Club Actie                                 

  Ceres doet mee met de Grote Club Actie. Deze actie helpt om de vereniging betaalbaar te houden. We hebben alle jeugdteams t/m U14 gevraagd om de loten te verkopen. Dit gaat op vrijwillige basis, maar we hopen dat ze zich graag inzetten.

  Om dit te stimuleren ontvangen alle verkopers per door hem of haar verkocht lot €1 voor zijn of haar team. Te besteden aan bijv. een drankje of de McDonalds na een wedstrijd. Misschien verkopen de leden als team wel genoeg voor een mooi cadeau, een clinic, een teamuitje of zelfs een trainingskamp op Ibiza! Dus hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer Ceres besteed aan het team!

  Een lot kost €3,- waarvan €1,40 naar Ceres gaat en €1,00 naar het team. We hopen dat er veel loten verkocht én gekocht worden door de leden.

  Er kunnen ook superloten worden verkocht aan bedrijven als een soort mini-sponsoring. Verkoop een Superlot aan ene familielid of bekende met een bedrijf of aan een seniorenteam. Voor €150 ontvangt de koper een symbolisch Superlot. De Grote Clubactie incasseert € 150,- bij de koper, welke op zijn/haar bankafschrift de lotenrange van de 50 gekochte loten ziet. Dat betekent €70 voor Ceres en maar liefst €50 voor het team! Neem even contact op als je een Superlot weet te verkopen.

  Succes met (ver)kopen!

  De GroteClubCoördinator is te bereiken via penningmeester@bvceres.nl

  N.B. De gereserveerde en nog niet uitgegeven bedragen voor een clubuitje van afgelopen twee coronaseizoenen gaan op persoon mee naar het nieuwe team. Er zijn dus teams die al met een leuk bedragje beginnen!