• Grote Club Actie

  10 sep 2019
 • Ceres doet mee met de Grote Club Actie.                           

  Deze actie helpt om de vereniging betaalbaar te houden. We vragen alle jeugdteams t/m U14 om de loten te verkopen. Dit gaat op vrijwillige basis, maar we hopen dat ze zich graag inzetten.

  Om dit te stimuleren ontvangen alle verkopers per verkocht lot €1 voor zijn of haar team. Te besteden aan bijv. een drankje of de McDonalds na een wedstrijd. Misschien verkoop een team wel genoeg voor een mooi cadeau, een clinic, een teamuitje of zelfs een trainingskamp op Ibiza! Dus hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer Ceres besteedt aan het team!

  Een lot kost €3,- waarvan €1,40 naar Ceres gaat en €1,00 naar het team. We hopen dat er veel loten verkocht én gekocht worden door de leden.

  Er kunnen ook superloten worden verkocht aan bedrijven als een soort mini-sponsoring. Verkoop een Superlot aan een familielid of bekende met een bedrijf. Voor €150 ontvangt de koper een symbolisch Superlot. De Grote Clubactie incasseert € 150,- bij de koper, welke op zijn/haar bankafschrift de lotenrange van de 50 gekochte loten ziet. Dat betekent €70 voor Ceres en maar liefst €50 voor het team! Neem even contact op als je een Superlot weet te verkopen.

  Succes met (ver)kopen!

  De GroteClubActieCoördinator is te bereiken via penningmeester@bvceres.nl

  Meer informatie over de Grote Club Actie: https://clubactie.nl/