• Landstede Hammers

 • Ceres is, net als vele andere basketbalverenigingen in de regio, partnerclub van Landstede Hammers. Ceres stimuleert het wedstrijdbezoek aan de wedstrijden van de Hammers en deelt informatie over talenten bij onze vereniging. Landstede Hammers levert kennis, clinics en workshops. En indien mogelijk een oefenwedstrijd van ons U12-team in de rust van een eredivisiewedstrijd.

  Website Landstede Hammers

   

  Hammers-kaartenregeling:

  Ceresleden kunnen gratis naar de reguliere thuiswedstrijden van Cerespartner Landstede Hammers. Niet-leden die met Ceresleden de wedstrijden bezoeken, krijgen korting en betalen €5 p.p. Voorwaarde is wel de kaarten te bestellen door tot max. 3 dagen voor wedstrijd te mailen naar hammers@bvceres.nl. Actie is geldig tot het met Landstede Hammers afgesproken maximum aantal is bereikt. Aanbieding geldt niet voor Europacup wedstrijden van Landstede Hammers.

   

  Ceresspelers bij Landstede Hammers

  Diverse spelers zijn via Ceres bij de NBB Basketball Academy van Landstede Hammers terechtgekomen. Natuurlijk is het jammer om goede spelers kwijt te raken, maar bij Ceres zijn we van mening dat het talent van de speler is, en niet van de vereniging. Daarom zijn we trots dat ze hun talent verder kunnen ontwikkelen en Ceres daar een rol in heeft gehad. En misschien komen ze ooit terug om Ceres verder te helpen…

  Ceresspelers die van Ceres naar NBB Basketball Academy Zwolle (BAZ) zijn gegaan: Roy van der Schaaf, Tom van der Schaaf, Koen van der Schaaf, Dilan Drijfhout, Shendrick York, Irene Wassink, Yaron Drijfhout, Jess van Dijk en Ruben Gebranda.