• Landstede Hammers gaat Europa in!

  10 okt 2019
 • Bericht van onze partner Landstede Hammers                                       

   Beste basketballiefhebber,

  Landstede Hammers Regio Zwolle maakt deze maand haar debuut in de FIBA Europe Cup! Er wachten in ieder geval drie thuiswedstrijden en inmiddels is de kaartverkoop losgebarsten. De club hoopt zoveel mogelijk leden van onze partnerclubs te verwelkomen!

  Landstede Hammers Regio Zwolle start de FIBA Europe Cup in de groepsfase en treft daarin Ironi Ness Ziona uit Israël, het Oostenrijkse Kapfenberg Bulls en het Cypriotische Keravnos. De speeldata voor de thuiswedstrijden zijn bekend. Op woensdag 30 oktober komt Kapfenberg op bezoek, op 13 november wacht Keravnos en weer twee weken later komt Ironi Ness Ziona naar Zwolle. In alle gevallen is de tip-off om 19:30 uur.

  Passe-partouts

  Voor de drie thuiswedstrijden in de FIBA Europe Cup is het mogelijk om een passe-partout aan te schaffen. Met een passe-partout ben je zeker van kaarten voor de thuiswedstrijden in de groepsfase. Volwassenen betalen 35 euro voor een passe-partout, jeugd tot en met vijftien jaar heeft voor 20 euro toegang tot de poulewedstrijden.

  Vrije verkoop begonnen

  De vrije verkoop voor passe-partouts en losse wedstrijden is inmiddels begonnen. Per losse wedstrijd betalen volwassenen 15 euro, jeugd tot en met vijftien jaar heeft voor 10 euro een ticket. Dit geldt ook voor onze partnerclubs. Het gereduceerde tarief geldt alleen voor de wedstrijden in de reguliere competitie en het bekertoernooi tot een eventuele finale.

  Wil jij mee Europa in? Ga dan nu direct naar deze speciale pagina voor de FIBA Europe Cup en bestel tickets voor de thuiswedstrijden!

  Op naar Europa!