• Lidmaatschap opzeggen? Doe dit voor 1 mei a.s.!

    11 apr 2019
  • Liever niet natuurlijk, maar als het moet, laat het zo snel mogelijk weten.                     

    We hopen natuurlijk dat iedereen lid blijft, maar wil je onverhoopt toch je lidmaatschap opzeggen, doe dat dan voor 1 mei a.s. door middel van een mail naar ledenadministratie@bvceres.nl

    Volgens het huishoudelijk reglement dient opzeggen te geschieden voor 1 mei. Meld je je af na deze datum, dan ben je voor het hele volgende seizoen contributie verschuldigd. Dan hebben we namelijk een heel seizoen kosten voor jou te betalen, denk aan bondscontributie, verzekeringen, zaalhuur etc. Bij vragen of onduidelijkheden graag een mailtje naar de ledenadministratie (ledenadministratie@bvceres.nl). Als je je afmeld dan kun je uiteraard nog tot de zomervakantie blijven meetrainen en de laatste contributie wordt dan in juni afgeschreven.

    Weet jij al dat je komend seizoen competitie wilt spelen, maar ben je nog geen lid. Laat dat ook weten. We moeten begin mei de teams voor komend seizoen inschrijven. Daarvoor is het belangrijk te weten wie er volgend jaar lid is. Later aanmelden betekent dat competitie spelen geen zekerheid is (alleen als er nog ruimte is in een team). Nu aanmelden betekent pas per volgend seizoen contributie betalen.