• Pasfoto toevoegen of wijzigen in Sportlink-app

  14 jul 2019
 • Geen goede foto betekent niet mogen spelen. Dus pas het aan voor 15 september!           

  Elk spelend lid heeft ter legitimatie een foto nodig. Een scheidsrechter die jouw foto niet goed vindt, kan je weigeren te laten spelen. Vanaf 1 juli t/m 15 september is het mogelijk om zelf je spelersfoto toe te voegen of te wijzigen in de NBB basketball-app. Om dit te doen ga je naar de NBB basketball app -> instellingen -> en klik op je huidige foto. 

  Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een kleurenfoto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen. 

  Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel (1600x1200 px). De foto's worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800x600 px. 

  Jouw foto wordt niet zichtbaar op websites, alleen in de app. Jouw privacy-niveau kun je zelf instellen.

   

  Meer informatie over het wijzigen van je eigen gegevens:

  https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000063109-hoe-kan-ik-mijn-eigen-gegevens-bewerken-

   

  Meer informatie over de basketball app:

  https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000063116-stap-1-registreren-en-inloggen-in-de-app-van-jouw-bond