• Proeftraining

  Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap bij basketbalvereniging Ceres? Train dan 3x mee* en ontdek of onze club echt zo leuk is. Mail naar info@bvceres.nl en geef je naam, geboortedatum en geslacht door. Je ontvangt dan een uitnodiging.

  Bij BV Ceres bieden wij op dit moment plek voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor een proeftraining heb je sportschoenen (geen buitenschoenen) of gympen nodig, sportkleding en een waterbidon. De basketballen regelt Ceres.

  Weet je al zeker dat je lid wilt worden van onze club, vul dan hier het aanmeldformulier in. Informatie over contributie en leeftijdscategorieën vindt je hier. Ceres verwacht van elk lid een vrijwilligersbijdrage, want samen zijn we een vereniging. Wat dit inhoudt, lees je hier.

   

  Per 1 januari is het t/m de meivakantie niet mogelijk om proeftrainingen te volgen bij U12 (geboortejaar 2012+2013). Hier geldt een tijdelijke ledenstop.

   

  * Eigen Risico. De Nederlandse Basketball Bond heeft ten behoeve van haar leden een collectieve verzekering inzake Ongevallen en Wettelijke Aansprakelijkheid afgesloten. De verzekeringen zijn niet van toepassing op personen die meetrainen, zonder lid te zijn van BV Ceres of een andere bij de bond aangesloten vereniging zijn. De vereniging kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen, die tijdens de proeftrainingen zonder lidmaatschap met zich meebrengt.