• Rabo ClubSupport

  3 okt 2019
 • Ceres doet mee aan de Rabo ClubSupport van de Rabobank. Graag stemmen voor een mooi bedrag!                     

  In 2019 investeert Rabobank Noordoostpolder-Urk weer een deel van hun winst in lokale clubs en verenigingen via de Rabo ClubSupport. Bij deze actie wordt het beschikbare bedrag door de leden van de Rabobank verdeeld over de deelnemende verenigingen en stichtingen.

  Alle leden van de Rabobank ontvangen vanaf 27 september per mail een code waarmee ze kunnen stemmen. Van 27 september tot en met 11 oktober 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is.

  Uiteraard heeft Ceres zich ook aangemeld voor deze Rabo ClubSupport! Nu is het aan jullie: iedereen die lid is van de Rabobank kan vanaf 27 september zijn/haar stem uitbrengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen en kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting uitbrengen.

  DUS: attendeer ouders, grootouders, familie, vrienden en bekenden (als ze maar lid zijn van de Rabobank!) er op dat ze hun stem voor Ceres uit brengen! Op 14 oktober horen we hoeveel alle stemmen voor de clubkas hebben opgebracht.

  Samen gaan we hopelijk een mooi bedrag voor de clubkas ophalen!