• Sportverzorging bij Ceres

  Ceres zet het basketballen op een hoger niveau. Om dit mede te realiseren is het belangrijk dat binnen de vereniging aandacht is voor sportverzorging om sportblessures te voorkomen en te herstellen. Hiervoor is Ceres een samenwerking aangegaan met fysiotherapie praktijk Fysio FM. Fysio FM is de fysiotherapie praktijk die gevestigd is in de Bosbadhal. Binnen Ceres zal ik, Susanne Geis, zorgen voor de sportverzorging  binnen jullie basketbalvereniging.

   

  Voor wie en wanneer kun je terecht voor eventuele  sportverzorging?

  Er is voor gekozen dat de sportverzorging niet alleen voor de spelers van Heren 1 en Heren 2 is, maar voor ieder spelend lid van de vereniging. Wanneer jij  gebruik wilt maken van de sportverzorging of vragen hebt over een blessure of een klacht dan kunt je daarvoor bij mij terecht.

   

  Wanneer: dinsdagavond vanaf 19.30 – 20.00 uur

  Waar: fysiotherapiepraktijk Fysio FM in de Bosbadhal

   

  Waarvoor kun je terecht bij de sportverzorging?

  In principe kun je voor elke klacht bij mij terecht, wanneer de klacht jou beperkt in het basketballen. Denk hierbij aan schouder-, elleboog-, knie- of enkelklachten. De ene klacht vraagt soms meer aandacht en tijd dan de andere. Bij een spierscheur is behandeling met sportverzorging goed mogelijk en te begeleiden. Echter, een knieblessure is al gauw gecompliceerd. Vaak is dan verder onderzoek en/of fysiotherapie nodig. In overleg zal dan bekeken worden of de behandeling dan beter in de fysiotherapiepraktijk van Fysio FM kan plaatsvinden.

   

  Wie is Fysio FM?

  ​Fysio FM is de fysiotherapiepraktijk in de Bosbadhal en bestaan uit 4 medewerkers te weten, Mariëtte Snels, Franc Winterkamp, Susanne Geis en Eline Eshuis-Meijer. FM staat voor Franc en Mariëtte maar ook voor Fysiek&Mentaal. Mariëtte Snels doet de sportverzorging bij volleybalvereniging VOVEM en Franc Winterkamp bij Korfbalvereniging KV Emmeloord.

  In onze praktijk hebben we meer mogelijkheden voor de (sport)revalidatie omdat we hier over diverse fitness apparatuur beschikken. Met onze revalidatieapparatuur en kennis helpen we je zo snel mogelijk af van de eventuele (sport)blessure. Daarnaast kan de fitnessapparatuur tijdens de sportverzorgingstijden gebruikt worden als warming-up of als kracht en conditietrainingen.

   

  Als je een vraag hebt over een blessure, schroom niet, kom binnen in onze praktijk, bereikbaar via de oranje gang van de Bosbadhal.

   

  Susanne Geis

  Fysio FM

  0527-61 68 24

  medewerkers@fysiofm.nl