• Stem voor nieuwe Landstede tenue

  30 jan 2019
 • Bepaal het nieuwe Landstede Basketbal tenue voor het seizoen 2019-2020.       

   

  Beste partnerclub,

  Op onze website is het nu mogelijk om te stemmen op zowel het thuistenue als het uittenue van Landstede Basketbal voor het seizoen 2019-2020! Waar gaat de voorkeur van de fans naartoe? En uiteraard zijn wij ook benieuwd naar de mening van de leden van onze partnerclubs. Klik nu snel op de volgende link ‘Enquête starten’ en maak jouw keuze!

  SD Sportswear is met ingang van het seizoen 2019-2020 de kledingleverancier van Landstede Basketbal en alle jeugdteams van CSE Landstede Basketbal. Het in Harderwijk gevestigde SD Sportswear is kledingimporteur van het Italiaanse Acerbis Sport, waarvoor het inmiddels al jaren succesvol is in de voetbalbranche. Zo heeft SD Sportswear langlopende samenwerkingen met bijvoorbeeld Heracles Almelo en IJsselmeervogels. In 2018 is Acerbis Sport gestart met de productie van een uitgebreide basketballijn, waar reeds meerdere amateurverenigingen in spelen.

  Voor de club en de supporters gaat SD Sportswear een webshop realiseren, met een uitgebreid programma aan merchandising binnen de Landstede Basketbal-lijn. Verder wil SD Sportswear ook graag iets betekenen voor de partnerclubs van Landstede Basketbal.

   www.facebook.com/LandstedeBasketbal/posts/2015631498533567

   

  Met vriendelijke groet,

  Landstede Basketbal