• Supergeslaagde familiedag

  30 jun 2019
 • Zo'n 90 spelers in 10 teams deden afgelopen zaterdag mee aan het ouder-kindtoernooi of aan het mixtoernooi. Voor de toernooien begonnen, was er een originele warming-up o.l.v. Geert-Jan.         

  Ondanks de warmte was het erg gezellig en werd er goed gebasketbald. Inmiddels heeft de commercie het toernooi ook ontdekt, want het eerste gesponsorde team was aanwezig. Dat belooft wat voor de komende jaren.

  Tijdens het toernooi werd er ook geschoten om de beste schutter van Ceres te bepalen. In een spannende finale werd Manoach Bolks de beste schutter bij de basisschooljeugd. Hij mag zich een jaar lang schuttersprins noemen. Tim Mangnus schoot met scherp bij de overige leden en kroonde zich tot schutterskoning. Net als vorig seizoen.

  Na de toernooien werd de barbecue ontstoken. De jeugd propte zich vol met papat en andere vettigheden. Het seizoen is afgelopen, dus dan mag dat een keertje. Guido hield als voorzitter van de TC een praatje en zette enkele vrijwilligers in het zonnetje. De jeugd vermaakte zich op het enorme springkussen. Zo'n 90 leden en hun familie gingen met een volle buik tevreden naar huis.

  We kijken dus terug op een succesvolle Familiedag en bedanken de activiteitencommissie (Erica, Monique, Joshua en Bas) voor de organisatie.