• U14-1 Kampioen!

  8 apr 2019
 • U14-1 wint de superspannende wedstrijd tegen directe concurrent BASE uit Epe en pakt de titel.        

  De eerste helft ging moeizaam tegen de boomlange tegenstanders. De bal leek niet door de ring te kunnen gaan en daardoor was er een achterstand in de rust van 12 punten: 19-31.

  De tweede helft ging de intensiviteit omhoog bij Ceres en ballen gingen eindelijk vallen. De achterstand liep iets terug, maar was nog steeds 8 punten aan het eind van het derde kwart.

  Het vierde kwart werd keihard verdedigd en de tegenstander opgejaagd. Die leed daardoor veel balverlies waar Ceres van profiteerde. Een 18-0 run (!) leidde tot een mooie voorsprong, die tot het eind met hand en tand werd verdedigd en zelfs nog iets vergroot: eindstand 56-49.

  Met nog twee wedstrijden te gaan, kan U14-1 niet meer ingehaald worden en is dus KAMPIOEN! De voorzitter mocht de NBB-beker en bijbehorende medailles uitreiken en het kampioenschap werd in de kantine verder gevierd met patat.

  Ceres feliciteert het team van coach Joshua en assistent-coach Stan met de spelers Dani, Roos, Thomas, Daniël, Lucas, Jaylen, Lukmann, Giel en Irene en de bankspelers Lars en Yaron. Een knappe prestatie!