• Vacatures: vrijwilligers gevraagd

  14 jul 2019
 • Help mee bij onze vereniging.                                                   

  Om de vereniging nog beter te laten draaien, de ambities van de vereniging te ondersteunen en bepaalde vrijwilligers te ontlasten, hebben we extra vrijwilligers nodig: (Groot)ouders van jeugdspelers, personen die hun CV willen oppoetsen of zich maatschappelijk willen inzetten. De volgende functies willen wij graag op korte termijn invullen:

  Voorzitter: leiden en vertegenwoordigen vereniging, aansturen commissies.

  Aanvulling van de sponsorcommissie: werven van en onderhouden contacten met sponsors.

  Aanvulling van de technische commissie: samenstellen teams, regelen dispensaties, aansturen trainers/coaches, organiseren trainersbijeenkomsten, planning trainingstijden. Basketbalkennis is niet vereist, want dat zit er al voldoende in deze commissie. Meer voor praktische ondersteuning.

  Coördinator Landstede partnership: coördineren van binnenkomende aanvragen van Ceresleden voor Landstede wedstrijdkaarten.

  Coördinator(en) jeugd Grote Club Actie: het organiseren van de Grote Club Actie voor de jeugd (U8 t/m U14). Deel van opbrengst t.b.v. activiteit voor de jeugd.

  Kledingcoördinator: het verzamelen en controleren van tenues in mei en de uitgifte in september.

  Webbeheerder: Verzorgen van de Cereswebsite en het onderzoeken van de ongebruikte mogelijkheden van Sportlink.

  Facebooker: bijhouden van de Ceres-facebookpagina.

  Teammanager: Regelen van zaken rondom een team, zoals contactpersoon trainer en ouders, vervoerschema etc.

  Assistent-trainer: De jeugdtrainer ondersteunen bij de trainingen. Basketbalkennis niet vereist, wel enthousiasme, interesse en opvoedkunde.

  Verschillende functies, waarvan een paar amper tijd kosten en geen basketbalkennis vereisen. Met vragen over de functies kunt u mailen. U mag natuurlijk ook grootouders of andere geïnteresseerde bekenden opgeven. Of samen een taak oppakken. Denkt u iets te kunnen betekenen voor de vereniging in een functie die niet als vacature open staat of heeft u suggesties, meld dat dan.

  Vele handen maken licht werk. En we willen graag dat ouders betrokken zijn bij hun kinderen. Hierdoor hebben kinderen meer plezier en presteren ze beter. Echt, de kinderen waarderen de inzet van hun ouders.

  We zien uw reacties met enthousiasme tegemoet!

   

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur van BV Ceres: bestuur@bvceres.nl