• Sportverzorging (fysiotherapie)

 • Ceres heeft een samenwerking met fysiotherapie praktijk Fysio FM. Fysio FM is de fysiotherapie praktijk die gevestigd is in de Bosbadhal.

  Ceres wil fanatiek basketballen. Om dit mede te realiseren is het belangrijk dat binnen de vereniging aandacht is voor sportverzorging om sportblessures te voorkomen en te herstellen. Hiervoor is Ceres een samenwerking aangegaan met fysiotherapie praktijk Fysio FM. Fysio FM is de fysiotherapie praktijk die gevestigd is in de Bosbadhal. Vanuit Fysio FM zal Susanne Geis zorgen voor de sportverzorging binnen Ceres.

  Voor wie en wanneer kun je terecht voor eventuele  sportverzorging?

  Er is voor gekozen dat de sportverzorging niet alleen voor de spelers van Heren 1 en Heren 2 is, maar voor ieder spelend lid van de vereniging.  Wanneer jij  gebruik wilt maken van de sportverzorging of vragen hebt over een blessure of een klacht dan kunt je bij Suzanne Geis terecht.

  Wanneer :

  Dinsdagavond van 19.30 - 19.55 uur, als Ceres traint.

  Waar:

  Fysiotherapiepraktijk Fysio FM in de Bosbadhal

  Waarvoor kunt je terecht bij de sportverzorging?

  In principe kunt je voor elke klacht bij Suzanne Geis terecht die jou beperkt in het basketballen. Denk hierbij aan schouder-, elleboog-, knie- of enkelklachten. De ene klacht vraagt meer aandacht en tijd dan de andere. Bij een spierscheur is behandeling met sportverzorging goed mogelijk en te begeleiden. Echter, een knieblessure is al gauw gecompliceerd. Vaak is dan verder onderzoek en/of fysiotherapie nodig. In overleg zal bekeken worden of de behandeling dan beter in de fysiotherapiepraktijk van Fysio FM kan plaatsvinden.

  Als je een vraag hebt over een blessure, schroom niet, kom binnen in onze praktijk, bereikbaar via de  oranje gang van de Bosbadhal.

  Susanne Geis, Fysio FM

  0527-61 68 24 - info@fysiofm.nl - www.fysiofm.nl